Ekologista ja turvallista asumista Skanssissa

Turun Skanssin alue on yksi kaupungin nopeimmin kehittyvistä. Alueen on suunniteltu tarjoavan kodin noin 8000 asukkaalle vuoteen 2030 mennessä. Skanssin leimallisiin piirteisiin lukeutuvat ekologinen ajattelu, huippuluokan palvelutarjonta sekä kätevät yhteydet niin Turun keskustaan, Kaarinaan kuin Helsingin moottoritielle.

Puistomainen kokonaisuus

Skanssin alue on lajissaan edelläkävijä: modernit vihreät arvot näkyvät alueen suunnittelussa monella tavalla. Aurinkokeräimet ja muut älykkäät energiaratkaisut, sähköautotolpat, yhteiskäyttöautot, hulevesien viivytysaltaat ja mahdollinen raitiolinja ovat kaikki esimerkkejä kestävän kehityksen mukaisesta suunnitteluideologiasta. Yleisilmeeltään alueen kaavoitus on suunniteltu virkistäväksi puistojen ja pienten vesistöjen kokonaisuudeksi.

Lähellä palveluja

Palvelut ovat uudella asuinalueella jo nyt hyvällä mallilla. Ostos- ja ravintolapalveluja moneen makuun tarjoava Skanssin kauppakeskus sijaitsee Ravellinista käytännössä kiven heiton päässä. Tulevaisuudessa sujuvan ja turvallisen arjen varmistavat alueelle kaavoitetut päiväkoti ja koulukeskus.

Skanssin ostokeskuksen
kupeessa

Ekologisten arvojen asuinalue

Kätevät yhteydet joka suuntaan